Blog

Címke: Ingatlan Befektetés

Meddig nőnek még a lakások árai?

Dátum: 2016. január 30. szombat 20:53 Címkék: Ingatlan Befektetés

2008-ban hazánkat is elérte az ingatlan válság, a lakásárak átlagosan 20%-ot estek, majd több éven keresztül megtapasztalhattuk, milyen is az a kínálati piac. Ebben az időszakban a vásárlók és befektetők nagyon jó alku pozícióban voltak, a legritkább esetben kellett versenyezniük egy ingatlanért és sokszor jelentősen az irányár alatti ajánlatot is elfogadtak a motivált eladók.
 
2014 év végén viszont valami megváltozott, hirtelen elkezdtek rakéta sebességgel növekedni a lakásárak, és nagyjából egy év alatt visszakapaszkodtak, sőt mára már meg is haladták a válság előtti árszinteket. Bár én minden egyes korábbi ingatlan-befektetői tréningjeimen mindenkinek felhívtam rá a figyelmét, hogy az árak nem fognak mindig ilyen alacsonyak maradni és hamarosan elindulnak felfele, a depressziós időszak alatt mégis viszonylag kevesen voltak, akik vették a bátorságot és a tettek mezejére léptek. Ők a mostani bika piac nyertesei.
 

Ingatlanbefektetői Workshop november 28-án és december 5-én

Dátum: 2015. november 18. szerda 21:48 Címkék: Ingatlan Befektetés

Abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy hazánk két nagyon sikeres önfejlesztéssel foglalkozó szerveztének a vezetője is felkért, hogy tarstak náluk ingatlanbefektetési szemináriumot, ezek a rendezvények olyan jól sikerültek, hogy közkívánatra egy haladó gyakorlatias workshop jellegű tréninget is szerveztünk. Annak köszönhetően, hogy a Gazdag Papa Klubnál és a Guruló Egyetemnél is megszervezzük ugyanazt a workshopot két időpont közül is választhatsz, ha velünk szeretnél tartani.

A részvétel feltétele, hogy valamelyik korábbi ingatlanbefektetési képzésemen már részt kellett venned, vagy valamelyik online ingatlanbefektetési oktatóanyagomat fel kellett dolgoznod, ez szükséges ahhoz, hogy megfelelően értelmezni tudd a workshop tananyagát, tehát szükség van némi előképzettségre.

Készítettem egy rövid videót azzal kapcsolatban, hogy mire számíthatsz:

Bővebb információ és jelentkezés:

Workshop - Gazdag Papa Klub - november 28.
Workshop - Guruló Egyetem - december 5.

Sikeres befektetést!
Király Norbert

Ingatlanbefektetési Workshop 2015 május 23-án a Gazdag Papa Klub szervezésében

Dátum: 2015. május 02. szombat 16:15 Címkék: Ingatlan Befektetés

Bővebb információ és jelentkezés itt>>>

Ingatlanbefektetési tréning 2015 április 25-én, a Gazdag Papa Klub szervezésében

Dátum: 2015. április 10. péntek 13:44 Címkék: Ingatlan Befektetés

Bővebb információ és jelentkezés itt>>>
 

Nagy durranás előtt áll az ingatlanpiac

Dátum: 2015. február 07. szombat 18:21 Címkék: Ingatlan Befektetés

Nemrég még mindenki, akinek az ingatlanpiacon valamilyen érdekeltsége volt, arról beszélt, hogy áll a piac és szinte lasszóval kell fogni a vevőjelölteket. Szinte észrevétlenül változotak meg a dolgok, valami történt, mert sokszor az átlagos paraméterekkel rendelkező lakások is hetek, sőt néha napok alatt elkelnek.
 
A gazdaságra jellemző, hogy a keresleti és kínálati piacok váltják egymást. Az alábbi ábra jól szemlélteti az ingatlanpiac ciklikusságát, ami az árakban és a forgási sebességben egyaránt megmutatkozik. A jelek alapján okkal gondolhatjuk, hogy egy felfelé ívelő ciklus elején tartunk.
 

Ingatlanbefektető Részvénytársaság

Dátum: 2014. január 08. szerda 12:17 Címkék: Ingatlan Befektetés

Mára már több, mint 3 év működés és tapasztalat van a befektetői klubunk mögött. Üzleti partnereink között többek között szerepel thaiföldi luxus apartmanokat közvetítő és menedzselő cég, seychellesi idegenforgalmi befektetési specialista vállalkozás, illetve több brókercég is. Sikerült új szolgáltatásokat bevezetnünk és további új lehetőségek várnak a klubtagjainkra. Az egyik szervezés alatt lévő lehetőségről, egy ingatlanbefektető részvénytársaságról szeretnék röviden írni.
 

Évi 8-36% tőke és hozamgarancia mellett

Dátum: 2013. január 24. csütörtök 00:02 Címkék: Ingatlan Befektetés

A napokban érkeztem haza Frankfurtból, ahol egy 2 napos USA Adó Zálogjog befektetéssel foglalkozó szemináriumon vettem részt. Ez a képzés nem másról szólt, mint sokak szerint a világ legbiztonságosabb tőke és hozamgarantált befektetéséről. A rendezvényen külön-külön is több, mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal rendelkező oktatók osztották meg ismereteiket és stratégiájukat a többségében német résztvevőkkel.

Online ingatlanbefektetési szeminárium diszkont áron a Magyar Gazdag Papa Klub jóvoltából

Dátum: 2012. július 04. szerda 15:36 Címkék: Ingatlan Befektetés

A nyáron került megrendezésre a MOST VAGY SOHA! ingatlanbefektetési szemináriumom. Czimbalmos Árpi és a Magyar Gazdag Papa Klub jóvoltából a rendezvényről videófelvétel készült. Amennyiben lemaradtál most nagyon kedvező feltételekkel nézheted meg a rendezvényről készült filmet, ha részt vettél a képzésen, akkor díjmentesen megnézheted ismétlésként.

Anyagi Függetlenség

Dátum: 2012. május 02. szerda 10:39 Címkék: Ingatlan Befektetés

Anyagi függetlenség

 

Az anyagi függetlenség megteremtése a kor emberének egyik legfontosabb célja. Az anyagi függetlenségé, aminek eléréséhez előbb definiálnunk kell a magunk számára a fogalmat.  Függetlenné válni az anyagiaktól inkább jelent valami szellemi szabadságot, semmint a pénz korlátlan rendelkezésre állását. Amennyiben pénzünk újabb anyagi javakra fordítjuk, lehetséges, hogy ez a függetlenség nem valósul meg. Minél feljebb srófoljuk az igényeinket, annál inkább függünk anyagi dolgainktól. Versenyezhetünk mindig újabb és újabb gazdagsági szintekkel, de Donald Trump, vagy Abramovics szintjét megjelölve mindig frusztráltak leszünk, s nem függetlenek.

anyagi függetlenség