Blog

Hogyan lehet pénz nélkül pénzt csinálni ingatlanból

Dátum: 2018. április 15. vasárnap 10:32 Címkék: ingatlan fejlesztés sikersztori

Több, mint 15 éve foglalkozom ingatlanbefektetésekkel és több, mint 10 éve szervezek ebben a témában szemináriumokat és érdekes módon vagy egy területe az ingatlanbefektetéseknek, amivel kapcsolatban mindig fokozott az érdeklődés és rengeteg kérést kapok. Ez pedig nem más, mint, hogyan csináljunk pénzt ingatlanokból minimális vagy akár semennyi saját tőke befektetése nélkül.
 

Miért érdekel olyan sokakat ez a téma?

 
Talán az elsődleges ok, hogy sokan a nulláról vagy egy nehéz anyagi helyzetből indulva szeretnének sikeresek lenni és ehhez egy megfelelő eszköznek gondolják az ingatlanbefektetéseket. És ez így is van. Számtalan hallgatóm sikertörténete a bizonyíték rá, hogy ha üres zsebbel indulsz, akkor is lehetsz sikeres az ingatlanok világában.

Home staging, avagy hogyan tegyél szert akár milliókkal több profitra ingatlanok eladás előtti felkészítésével

Dátum: 2018. április 11. szerda 08:58 Címkék: ingatlan fejlesztés home staging

Amikor egy befektetési célú ingatlant piacra dobunk több tényező is szükséges ahhoz, hogy a lehető leghamarabb, az átlagos 100 nap értékesítési időhöz képest 30-60 nap alatt, illetve az elérhető legmagasabb áron, akár az átlagos piaci ár felett 10-20 %-al magasabb áron keljen el. Amennyiben az ingatlan az adott célcsoport igényeinek megfelelően fel van készítve az eladásra, megfelelően van beárazva és teljeskörű hirdetési anyaggal jól van meghirdetve akkor a siker nem sokáig várat magára.
 
Egy ingatlan értékesítésekor egy terméket próbálunk a piacra dobni, aminek ugyanolyan fontos a „csomagolása”, mint bármely más terméknek a piacon. Ahhoz, hogy a vevő első benyomása pozitív legyen és beleszeressen egy lakásba elengedhetetlen, hogy kiemeljük annak vonzó tulajdonságait, kívánatossá tegyük számára. Márpedig az első benyomás a legfontosabb, döntő egy lakáseladás során. 
 
 
hálószoba home staging előtt és után

Fektess be Európa legkedveltebb idegenforgalmi helyszínén, Tenerifén!

Dátum: 2018. április 08. vasárnap 19:26 Címkék: cash flow Tenerife

Ha a téli időszakban Európán belül napozni is alkalmas helyre szeretnénk utazni, akkor a legtöbb embernek Spanyolország jut eszébe, azon belül is talán leginkább a Kanári-szigetek közül Tenerife. Ezen a kis szigeten, ugyanis az év mind a 12 hónapjában szezon van, ezért is nevezik találóan az örök tavasz szigetének.
 
De minket most nem annyira mint üdülési célpont érdekel, hanem mint ingatlanbefektetési helyszín. Ha azt az ingatlanbefektetési elvet vesszük figyelembe, hogy ott vásárolj, ahol a legtöbb ember szeretne élni, vagy jelen esetben legalább egy-két hetet eltölteni, akkor egyből egyértelművé fog számodra válni, hogy Tenerife déli része igen csak ideális befektetési helyszín. De nézzük meg, milyen lehetőségeket tartogathat ez a kis sziget a hozzád hasonló kisbefektetőknek.

Felejtsd el a szemtelen banki kamatokat válaszd az akár 8% garantált ingatlan cash flowt ingatlanból

Dátum: 2018. április 06. péntek 20:54 Címkék: cash flow Thaiföld

Bizony fel kell kötnie a gatyát a legtöbb befektetőnek, ha biztonságos és mégis magas hozamot szeretne a befektetésére. A banki kamatok soha nem látott alacsony szinten vannak, amit a járulékos költségek tovább csökkentenek, vagy akár még veszteségessé is tehetnek. 
 
Jó alternatívát jelentenek az ingatlan befektetések, bár Európa lakáspiacának az árai napjainkban már lassan csúcsra vannak járatva, ami egyrészt a korábbi évekhez képest valamivel alacsonyabb bérleti megtérülést jelent, másrészt a magas árak miatt alaposan zsebbe kell nyúlni.
 
Jó alternatívát jelenthet Thaiföld. Amikor Európában az ingatlan árak 4-5 évvel ezelőtt repülőrajtot vettek, abban az időszakban egy gazdasági mahináció következtében az orosz rubel lefeleződött az amerikai dollárhoz, euróhoz és thai bhat-hoz képest is. Köztudott viszont, hogy Thaiföld és főleg Pattaja legnagyobb befektetői az oroszok, akiket ez a helyzet nagyon érzékenyen érintett és egyúttal az egész thai ingatlanpiacot is megfogta.
 
Ennek következtében, még mindig nagyon jó áron tudunk itt új vagy újszerű luxuslakásokat vásárolni, bár ez nem lesz mindig így, mivel már Pattaján is lassan elindultak az árak felfele, mivel az orosz befektetők kezdenek visszatérni és más nációk számára is egyre népszerűbb üdülési és befektetési célponttá válik.

Van még mit keresnie a befektetőknek 2018-ban is a hazai ingatlanpiacon?

Dátum: 2018. április 04. szerda 20:58 Címkék: Ingatlan Befektetés képzés

A hazai ingatlanárak ötödik éve folyamatosan nőnek, az építkezési kedv és az új beruházások rekordokat döntenek. 2017 egyértelműen az újlakás-építések éve volt, az első kilenc hónapban mintegy 8000 új lakás épült és további 28 ezerre adtak ki építési engedélyt. Az árak is dinamikusan emelkedtek, a legdrágább területen, a főváros V. kerületében megközelítették a 700 ezer forintos négyzetméterenkénti átlagárat, de az ország minden pontján erőteljes emelkedés tapasztalható. A tendencia folytatódni látszik, de mégis mit hozhat 2018 az ingatlanpiac számára? 

A tavalyi év minden kétséget kizáróan az ingatlanpiac éve volt, amely megmutatkozik az építkezések számában és az ingatlanárak emelkedésében is. Az újépítésű lakások iránti keresletet alig győzik kielégíteni a beruházók. Még úgy is, hogy 2016 azonos időszakához képest 51 százalékkal több új ingatlant adtak át és a kiadott építési engedélyek száma is 33 százalékkal haladta meg az előző évét.
 
Ugyanakkor egyes befektetők már óvatosságra intenek, ugyanis sokak szerint az árak már közelednek a csúcshoz, vagy van még a piacban tartalék?

Tarts velünk az év legszuperebb ingatlan-befektetési szemináriumára!

Dátum: 2018. március 21. szerda 20:59 Címkék: Ingatlan Befektetés

Egy fantasztikusan izgalmas és tartalmas ingatlanbefektetési tréninggel készülünk április 21-ére:) Készítettem egy videót, nézd meg miről lesz szó!

Jelentkezz most még kedvezményesen! Kattints az alábbi linkre!

SIKER AZ INGATLANPIACON - INGATLANBEFEKTETŐK EXKLUZÍV NAPJA>>>
 

Unique Befektetői Klubnap - Lépésről lépésre az anyagi függetlenség felé

Dátum: 2018. március 16. péntek 22:07 Címkék: befektetői klub

BEFEKTETŐI KLUBNAP bővebb információ és jelentkezés itt>>>

Kis lakásból nagy profit:)

Dátum: 2017. december 13. szerda 22:22 Címkék: sikersztori

Scher András a szemináriumaim és rendezvényeim rendszeres résztvevője és azon befektetők közé tartozik, aki a jó üzleti érzék mellé magas szakértelmet is fejlesztett ki, ráadásul a belsőépítészeti megoldásokhoz is átlagon felüli érzéke van. András elsősorban lakás viszonteladásra specializálódott, de mellette több bérbe adott ingatlannal is rendelkezik. Nemrég együtt ebédeltünk, megbeszéltük az ingatlanpiaccal kapcsolatos tapasztalatainkat és nagy érdeklődéssel hallgattam Andrásnak az egyik kimagaslóan jól sikerült adásvételének a történetetét, melyet most veled is megosztok.

Egy olyan kis alapterületű lakás a főszereplője a történetnek, ami a rendkívül kreatív lakberendezési megoldásoknak köszönhetően 40%-os profitot hozott 3 hónap leforgása alatt, ami kimagaslóan szép teljesítmény:) Röviden a történet és az elkészült lakásról jó pár fotó, melyek kiváló példái a profi ingatlanfejlesztésnek kisbefektetői módon:)
 

Legyen 2018 a legsikeresebb éved, indítsd velünk Thaiföldön!

Dátum: 2017. október 31. kedd 21:06 Címkék: Thaiföld képzésErre a fantasztikus programra a nagyfokú érdeklődésnek köszönhetően nagyon kevés szabad helyünk van, ezért ha szeretnél velünk tartani jelentkezz most!

http://pattaya.szabo-peter.hu/

Sikersztori - Kis lakás, gyors profit

Dátum: 2017. június 17. szombat 20:59 Címkék: sikersztori

2014-ben kezdtem el érdeklődni az ingatlanbefektetések iránt, szerettem volna találni egy olyan tevékenységet, ahol én osztom be az időmet és megfelelő kihívást is jelenthet számomra, így találtam meg az Online Ingatlan Akadémia videószeminárium sorozatot. 
 
Lelkesen el is kezdtem a leckék feldolgozását, és persze jó pár kérdésem is akadt, melyekre Norbi segítőkészen válaszolt, így rövid idő alatt elegendő ismeretet sikerült összeszednem, hogy a gyakorlatban is kipróbáljam magam. Viszonteladási céllal kezdtem el felújítandó lakásokat vásárolni Budapesten és szerencsére már a kezdetek óta nagyon pozitív eredményekről számolhatok be.

Vásárolj akár 20-30%-al piaci ár alatt thaiföldi luxus lakást, egy panel áráért

Dátum: 2017. június 13. kedd 13:50 Címkék: Thaiföld cash flow

Tarts velünk a május 21-ei befektetői klubnapunkon

Dátum: 2017. május 14. vasárnap 11:07 Címkék: befektetői klub

Bővebb infó és jelentkezés itt>>>

Miért érdemes thaiföldi befektetési célú lakás vásárlásán gondolkodnod?

Dátum: 2017. május 02. kedd 10:51 Címkék: passzív jövedelem Thaiföld

A rendszerváltás óta nekünk magyaroknak is kitágult a világ, ráadásul a légitársaságok közötti konkurencia harcnak köszönhetően az egzotikus luxus helyekre is egészen megfizethető áron ellehet jutni. A legtöbb ember vágyik rá, hogy a téli zord mínuszokból legalább egy-két hétre kiszakadjon és a trópusokon pihenhessen.

A leggazdaságosabb megoldások közé tartozik Thaiföld, azon belül is Pattaya, ha ügyesen foglalunk repülőjegyet akár 120-130ezer Forintból már megvan egy személyre. A szállás és az étkezés, kint pedig a nyugat-európai árakhoz képest még minig olcsónak számít.
 
De a meleg időjárás és az egzotikus táj mellett van más is, amiért én nagyon szeretem Thaiföldet, ez pedig az ingatlanpiacában rejlő potenciál, ami a kisbefektetők számára is sok izgalmas lehetőséget tartogat. Én pedig mindig annak voltam a híve, hogy a kellemest igyekezzünk ötvözni a hasznossal. Az alábbi pár perces videó segítségével madártávlatból megcsodálhatod Pattayát:)

De nézzük meg, hogy miért érdemes Pattayán bérbeadási célú lakást vásárolni:

Befektetői klubnap előzetes 2017 március 11.

Dátum: 2017. február 28. kedd 20:26 Címkék:

Egy kis kedvcsináló a március 11-ei befeketetői klubnapunkhoz:)

Bővebb információ és jelentkezés>>>

Befektetői klubnap előzetes 2017 február 11.

Dátum: 2017. január 23. hétfő 07:22 Címkék:

Bővebb információ és jelentkezés itt>>>

Befektetői klubnap előzetes 2016.12.03.

Dátum: 2016. november 19. szombat 13:45 Címkék: befektetői klub

Bővebb információ és jelentkezés>>>
 

Hogyan lehetsz Te is sikeres ingatlanbefektető?

Dátum: 2016. szeptember 03. szombat 08:13 Címkék: Online Ingatlan Tanfolyam képzés

Gyere el a magyar Rich Dad Klubbal közösen szervezett ingatlanbefektetési szemináriumainkra!

2016. szept. 10. szombat - Ingatlanbefektetői Tréning
2016. október 8. szombat - Ingatlanbefektetői Workshop *

*a Workshopon való részvétel feltétele, hogy legyen előképzettséged, tehát részt vettél vagy az Ingatlanbefektetői Tréningen vagy megvásároltad valamelyik ingatlanbefektetési oktatóanyagomat.

Tarts velünk szemináriumainkon és ismerd meg a sikeres ingatlanbefektetés titkait!

Sikersztori - Ne hagyd, hogy a kétségeid meggátoljanak a sikerben!

Dátum: 2016. július 16. szombat 19:23 Címkék: sikersztori

Már a második sikersztorit kaptam Csirke Zsolttól, aki fantasztikusan ügyesen használja a szemináriumaimon és az Online Ingatlan Akadémia oktatóanyagomban is megosztott ingatlanbefektetési módszereket. Le a kalappal, nagyon szép munka és a jól megérdemelt profit sem maradt el, GRATULÁLOK! Arra tudok bátorítani mindenkit, hogy csinálja Zsolti után és a többi szintén nagyon eredményes hallgatóm után, íme itt az újabb és újabb bizonyíték, hogy az általunk használt stratégiák működtek a múltban, működnek a jelenben és több mint valószínű, hogy a jövőben is működni fognak! És akkor át is adom a szót:
 
A legutóbbi befektetői klubesten többen említették milyen nehezen találnak megfelelő ingatlant, szinte lehetetlen... az én tapasztalatom szerint, ha megfelelően használjuk a keresési módszereket nagyon is lehetséges, a befektetéseim rá a bizonyítékok. Bízom benne, hogy segíthet nekik, ha megosztom a legutóbbi vásárlásom számomra legnagyobb tanulságát.
 
A jelenlegi kínálati piacon tényleg nehezebb dolgunk van, többen vannak a vevői oldalon, kevesebb a motivált eladó, azonban az előrehaladásunk legnagyobb akadálya sokszor saját magunk, illetve a nem megfelelő gondolkodásunk. Legutóbbi vásárlásomat majdnem én is többször szabotáltam:
 
Több, mint egy hónapja hirdette már a lakást a tulajdonos, első gondolatom az volt, hogy nem is hívom fel, felesleges, már biztosan eladták... (nem adták el). Aztán nem akartam ajánlatot tenni, mert:

Sikersztori - egy újabb villámgyors viszonteladási projekt

Dátum: 2016. július 05. kedd 08:50 Címkék: sikersztori

Attila korábban már küldött nekünk egy sikersztorit, a mostani szintén nagyon tanulságos a 3. gyors adás-vételét mutatja be. Attila azon hallgatóim közé tartozik, akik nem csak tökéletesen elsajátították az általam tanított stratégiákat, hanem rendkívül sikeresen alkalmazzák is és hogy a módszer ismételhető azt bizonyítja, hogy Attila azóta is több sikeres ingatlan tranzakción van túl úgy, hogy mellette van egy másik vállalkozása, amiben szintén nagyon eredményes. Köszönjük a megosztást:)

Biztosan állíthatom, hogy a piacon hirdetett lakások között is lehet jó lehetőségeket találni, legalább 25-30 ingatlan megtekintése után találtam rá erre a garzon lakásra. (A képeken nem látszik rendesen, mert nagyon ügyes fotókat csinált az ingatlanos... de minden brutális állapotban volt... koszos falak, koszos padló, cigaretta bűz... és még sorolhatnám).

Sikersztori - ház egy garzon áráért

Dátum: 2016. május 17. kedd 10:20 Címkék: sikersztori

Szabolcs küldte el nekünk sikeres befektetésének a történetét, amit nagyon köszönünk. Sikersztorija jó példa arra, hogy ha valaki hajlandó elhagyni a komfortzónáját, megtanulva az elméletet a tettek mezejére lépni, akkor nagyszerű dolgok sülhetnek ki belőle:) de nézzük inkább, ő hogyan csinálta:)

2014 októberében fizettem elő az Online Ingatlan Akadémia ingatlanbefektetési oktatóanyagra. Talán az első leckék egyikének az volt a házi feladata, hogy keressek egy ingatlanértékesítőt, akivel nézzek meg 3-3 ingatlant. Nos, nem tétlenkedtem, és úgy alakult, hogy a második bemutatott ingatlant meg is vettem. Minden szempont szerint nem volt tökéletes, de a kalkuláció szerint nagyon ígéretesnek tűnt, ezért úgy döntöttem, hogy ajánlatot teszek rá.