Blog

Címke: Thaiföld

Legyen 2018 a legsikeresebb éved, indítsd velünk Thaiföldön!

Dátum: 2017. október 31. kedd 21:06 Címkék: ThaiföldErre a fantasztikus programra a nagyfokú érdeklődésnek köszönhetően nagyon kevés szabad helyünk van, ezért ha szeretnél velünk tartani jelentkezz most!

http://pattaya.szabo-peter.hu/

Vásárolj akár 20-30%-al piaci ár alatt thaiföldi luxus lakást, egy panel áráért

Dátum: 2017. június 13. kedd 13:50 Címkék: Thaiföld

Miért érdemes thaiföldi befektetési célú lakás vásárlásán gondolkodnod?

Dátum: 2017. május 02. kedd 10:51 Címkék: Thaiföld

A rendszerváltás óta nekünk magyaroknak is kitágult a világ, ráadásul a légitársaságok közötti konkurencia harcnak köszönhetően az egzotikus luxus helyekre is egészen megfizethető áron ellehet jutni. A legtöbb ember vágyik rá, hogy a téli zord mínuszokból legalább egy-két hétre kiszakadjon és a trópusokon pihenhessen.

A leggazdaságosabb megoldások közé tartozik Thaiföld, azon belül is Pattaya, ha ügyesen foglalunk repülőjegyet akár 120-130ezer Forintból már megvan egy személyre. A szállás és az étkezés, kint pedig a nyugat-európai árakhoz képest még minig olcsónak számít.
 
De a meleg időjárás és az egzotikus táj mellett van más is, amiért én nagyon szeretem Thaiföldet, ez pedig az ingatlanpiacában rejlő potenciál, ami a kisbefektetők számára is sok izgalmas lehetőséget tartogat. Én pedig mindig annak voltam a híve, hogy a kellemest igyekezzünk ötvözni a hasznossal. Az alábbi pár perces videó segítségével madártávlatból megcsodálhatod Pattayát:)

De nézzük meg, hogy miért érdemes Pattayán bérbeadási célú lakást vásárolni:

Thaiföldi új luxusapartman pesti használtlakás áron – VIDEÓ!

Dátum: 2012. szeptember 08. szombat 13:04 Címkék: Thaiföld

Kevesen tudják, hogy a 2008-as ingatlanválság Thaiföld óceánparti övezeteit alig érezhetően érintette, ellentétben az Egyesült Államokkal, illetve Európa legtöbb országával. Thaiföld egyik legkedveltebb részén Pattayán ebben a pillanatban is lélegzetelállító ingatlan-beruházások folynak.