Blog

Címke: Online Ingatlan Tanfolyam

Hogyan lehetsz Te is sikeres ingatlanbefektető?

Dátum: 2016. szeptember 03. szombat 08:13 Címkék: Online Ingatlan Tanfolyam

Gyere el a magyar Rich Dad Klubbal közösen szervezett ingatlanbefektetési szemináriumainkra!

2016. szept. 10. szombat - Ingatlanbefektetői Tréning
2016. október 8. szombat - Ingatlanbefektetői Workshop *

*a Workshopon való részvétel feltétele, hogy legyen előképzettséged, tehát részt vettél vagy az Ingatlanbefektetői Tréningen vagy megvásároltad valamelyik ingatlanbefektetési oktatóanyagomat.

Tarts velünk szemináriumainkon és ismerd meg a sikeres ingatlanbefektetés titkait!

Online ingatlanbefektetési szeminárium diszkont áron a Magyar Gazdag Papa Klub jóvoltából

Dátum: 2012. július 04. szerda 15:36 Címkék: Online Ingatlan Tanfolyam

A nyáron került megrendezésre a MOST VAGY SOHA! ingatlanbefektetési szemináriumom. Czimbalmos Árpi és a Magyar Gazdag Papa Klub jóvoltából a rendezvényről videófelvétel készült. Amennyiben lemaradtál most nagyon kedvező feltételekkel nézheted meg a rendezvényről készült filmet, ha részt vettél a képzésen, akkor díjmentesen megnézheted ismétlésként.

Ingatlan tanfolyam, ami milliókat hoz

Dátum: 2012. május 02. szerda 13:43 Címkék: Online Ingatlan Tanfolyam

Ingatlan tanfolyam

 

Ma Magyarországon nem létezik olyan, hogy ingatlan tanfolyam. Lehet tanulni értékbecslőnek, ingatlanközvetítőnek, erre vagy léteznek akreditált képzések, vagy cégek oldják meg belső képzésekkel. Ezek az ingatlan tanfolyamok, nem érték, vagy stratégia orientáltak. Mit értek ez alatt? Nem célja az ingatlan tanfolyamnak, hogy objektív kritériumokon túl, vagy alap üzletkötői technikák megtanításán túl, egyéb plusz tudással is felvértezzen S ez nem az ingatlan tanfolyam oktatóinak a hibája. Egyszerűen hazánkban az ingatlan csak nagyon kevés ember számára működik ingatlan befektetői szemmel. Nincsenek ilyen ingatlan tanfolyamaink, amit akár egy magán ember is elvégezhetne, csak azért, hogy élete legnagyobb befektetése ne óriási veszteség legyen a számára, ami egy életen át elkíséri.

online ingatlan tanfolyam