Blog

Címke: ingatlan bérbeadás

Évi 6-8% euró hozam ingatlanból, 5 éves garancia szerződéssel

Dátum: 2016. február 22. hétfő 21:20 Címkék: ingatlan bérbeadás

Az elmúlt időszakban Tenerifén élő üzlettársammal nagyon keményen dolgoztunk, hogy egy olyan ingatlanbefektetési programot hozzunk létre, ami valóban egyedül álló egész Európában. Az ajánlat lényege címszavakban, 1/1 ingatlantulajdon Európa első számú üdülő paradicsomának szívében, Tenerifén, Las Americasban, évi 6-8% euró hozam bérleti díj formájában 5 éves bérleti garancia szerződés mellett.

Ha tudsz Európában olyan 5 éves vagy hosszabb bérleti garanciás ingatlanbefektetési konstrukcióról, ami ennél magasabb megtérülést garantál, kérlek jelezd nekem, mert én eddig nem találtam:)

A részleteket megtalálod a videóban:

Ha nem kéred az 5 éves bérleti garancia szerződést, hanem saját célra szeretnél vásárolni, abban is kérheted a segítségünket.

Fellendülés előtt a hazai ingatlanpiac?

Dátum: 2014. június 23. hétfő 13:46 Címkék: ingatlan bérbeadás

Bár alapvetően a legtöbb hazai hírforrás a hazai ingatlanpiac stagnálásáról számol be és ezt akik aktívan foglalkozunk ingatlanbefektetésekkel ezt mi is megerősíthetjük, legalább is, ami az ingatlanok adásvételét illeti. A bérleti piac ezzel szemben több nagyvárosban, mint például Sopron, Pécs, Győr, Debrecen és még lehetne további példákat említeni több, kifejezetten forró piac, a jó adottságú és szép állapotú lakások nagyon keresettek.
 

Nem kevesebb, mint 100.000 apartman egységet vásárolt röpke 45 év alatt

Dátum: 2013. december 20. péntek 16:53 Címkék: ingatlan bérbeadás

Craig Hall előkelő karriert futott be az üzleti életben, ezen kívül sikeres író, számos karitatív projekt kapcsolódik a nevéhez, nagy erőkkel támogatja a fiatalokat és a művészetet. A Hall Financial Group-ot Craig 1968-ban alapította, akkor 18 évesen abból a 4,000 dollárból, amit 10 éves kora óta sikerült megtakarítania. 
 
Ma egy diverzifikált vállalat csoport tulajdonosa, a tevékenységeik közé tartozik saját tulajdonú ingatlanjaik hasznosítása, szoftver fejlesztés, a biztosítási ágazat, hitelezés ingatlan és egyéb területeken, szőlészet és borászat, valamint az olaj és a gáz üzlet. Emellett Hall Financial Group portfoliójába számos iparágban tevékenykedő cég részvényei és kötvényei is beletartoznak.

Ne vegyél ingatlant, vagy mégis?

Dátum: 2013. július 14. vasárnap 14:11 Címkék: ingatlan bérbeadás

A napokban böngészgettem a neten, kíváncsi voltam, milyen ingatlanbefektetési információkkal találkozik egy átlagos érdeklődő. Találtam sok hasznos és értékes információt, de amin igazából megakadtam, az egy-két ismertebb „pénzügyi tanácsadó” lehúzó véleménye az ingatlanbefektetésekről.

Az egyik nagytudású tanácsadó a blogjában, hosszasan ecseteli, hogy milyen gondok lehetnek egy ingatlannal, pl. nem találunk albérlőt, találunk, de nem fizet, a rezsit nem fizeti, eldugult a vécé, új villanyóra kell, takarítani kell az előző albérlő után, tönkre tette a hűtőt, új albérlőt kell találnunk, stb. és még hosszasan sorolja a problémákat.
 

Állítsd a technikát az ingatlan bizniszed szolgálatába

Dátum: 2013. február 27. szerda 15:33 Címkék: ingatlan bérbeadás

Sokat cikkeztem már róla korábban, hogy véleményem szerint ha valaki sikeres akar lenni, akkor az egyik legjobb út, hogyha a klasszikus dolgokat keveri a modern dolgokkal, én legalább is ezt teszem. Szeretném számodra röviden vázolni, hogyan könnyítheted meg a mindennapjaidat és állíthatod a technikát az ingatlan üzleted szolgálatába.

Thaiföldi új luxusapartman pesti használtlakás áron – VIDEÓ!

Dátum: 2012. szeptember 08. szombat 13:04 Címkék: ingatlan bérbeadás

Kevesen tudják, hogy a 2008-as ingatlanválság Thaiföld óceánparti övezeteit alig érezhetően érintette, ellentétben az Egyesült Államokkal, illetve Európa legtöbb országával. Thaiföld egyik legkedveltebb részén Pattayán ebben a pillanatban is lélegzetelállító ingatlan-beruházások folynak. 

A világ legnagyobb ingatlanpiaca olyan mint egy kifeszített íj, ha időben lépsz jó esélyed van neked is a szárnyalásra

Dátum: 2012. március 21. szerda 21:48 Címkék: ingatlan bérbeadás

Az USA ingatlanpiaca óriási áresésen ment keresztül az elmúlt két-három évben, ez alól a floridai ingatlanok sem kivételek. Emlékszem, amikor 2009-ben először Floridában jártam megfogott az ottani utcák és lakóparkok rendezettsége, sajátos, ízléses stílusa van az építészetüknek, takaros hasonló jellegű, mégis egyedi házakkal. Florida ingatlanpiacának különleges értékeiről   Frank McKinney – Csináld nagyban! című könyvében is olvashatsz.

2008-ra az ingatlanok árai olyan magas szintre emelkedtek, hogy igen komoly erőfeszítéseket kellett tenniük a befektetőknek, hogy megfelelő megtérülést érjenek el egy-egy bérbeadási célú vásárláson.

Napjaink ingatlanpiaca befektetői szemmel

Dátum: 2011. december 04. vasárnap 21:18 Címkék: ingatlan bérbeadás

Nemrég, amikor még jobban pörgött az ingatlanpiac, sűrűn hallottam az alábbi kétségbeesett mondatot: „Egyszerűen nem találok olyan lakást, ahol kis önerő mellett a bérleti díj fedezné a hiteltörlesztést!”

Hogyan néz ki a sokadik garzonom, amit havi 70e Ft + rezsiért adtam bérbe?

Dátum: 2011. július 09. szombat 08:36 Címkék: ingatlan bérbeadás

Sokan csodálkoznak, hogyan tudom ilyen magas bérleti díjakét kiadni a lakásaimat. A legkisebb és egyben legalacsonyabb bérleti díjért kiadott lakásom egy 24 m2-es garzon, melynek a bérleti díja 70eFt+rezsi/hónap, a legnagyobb lakásom 143 m2-es, de nem ez van a legdrágábban kiadva, hanem egy 118 m2-es, aminek 165eFt+rezsi/hónap a bérleti díja.

Hogy mi a titok?

A befektető, aki több mint 700 bérbeadott ingatlannal rendelkezik

Dátum: 2011. március 22. kedd 19:38 Címkék: ingatlan bérbeadás

Egyik példaképem Mike Summey, ő az az aktív ingatlanbefektető és szerző, akinek a könyvei jelentős szerepet töltöttek be abban, hogy befektetői pályafutásom elején egyre nagyobb fókuszt helyezzek a bérbeadási célú ingatlanok vásárlására és ez ma sincs másként. Bár egy amerikai befektetőről van szó, a gondolatai és befektetési elvei megfizethetetlen értéket jelentek nekünk magyar befektetőknek is. A következő sorokban szeretnék egy kis betekintést adni számodra is Mike gondolkodásmódjába: