Blog

Címke: cash flow

Évi 6-8% euró hozam ingatlanból, 5 éves garancia szerződéssel

Dátum: 2016. február 22. hétfő 21:20 Címkék: cash flow

Az elmúlt időszakban Tenerifén élő üzlettársammal nagyon keményen dolgoztunk, hogy egy olyan ingatlanbefektetési programot hozzunk létre, ami valóban egyedül álló egész Európában. Az ajánlat lényege címszavakban, 1/1 ingatlantulajdon Európa első számú üdülő paradicsomának szívében, Tenerifén, Las Americasban, évi 6-8% euró hozam bérleti díj formájában 5 éves bérleti garancia szerződés mellett.

Ha tudsz Európában olyan 5 éves vagy hosszabb bérleti garanciás ingatlanbefektetési konstrukcióról, ami ennél magasabb megtérülést garantál, kérlek jelezd nekem, mert én eddig nem találtam:)

A részleteket megtalálod a videóban:

Ha nem kéred az 5 éves bérleti garancia szerződést, hanem saját célra szeretnél vásárolni, abban is kérheted a segítségünket.

Ingatlanbefektetési Workshop 2015 május 23-án a Gazdag Papa Klub szervezésében

Dátum: 2015. május 02. szombat 16:15 Címkék: cash flow

Bővebb információ és jelentkezés itt>>>

Ne vegyél ingatlant, vagy mégis?

Dátum: 2013. július 14. vasárnap 14:11 Címkék: cash flow

A napokban böngészgettem a neten, kíváncsi voltam, milyen ingatlanbefektetési információkkal találkozik egy átlagos érdeklődő. Találtam sok hasznos és értékes információt, de amin igazából megakadtam, az egy-két ismertebb „pénzügyi tanácsadó” lehúzó véleménye az ingatlanbefektetésekről.

Az egyik nagytudású tanácsadó a blogjában, hosszasan ecseteli, hogy milyen gondok lehetnek egy ingatlannal, pl. nem találunk albérlőt, találunk, de nem fizet, a rezsit nem fizeti, eldugult a vécé, új villanyóra kell, takarítani kell az előző albérlő után, tönkre tette a hűtőt, új albérlőt kell találnunk, stb. és még hosszasan sorolja a problémákat.
 

Thaiföldi új luxusapartman pesti használtlakás áron – VIDEÓ!

Dátum: 2012. szeptember 08. szombat 13:04 Címkék: cash flow

Kevesen tudják, hogy a 2008-as ingatlanválság Thaiföld óceánparti övezeteit alig érezhetően érintette, ellentétben az Egyesült Államokkal, illetve Európa legtöbb országával. Thaiföld egyik legkedveltebb részén Pattayán ebben a pillanatban is lélegzetelállító ingatlan-beruházások folynak. 

A befektető, aki több mint 700 bérbeadott ingatlannal rendelkezik

Dátum: 2011. március 22. kedd 19:38 Címkék: cash flow

Egyik példaképem Mike Summey, ő az az aktív ingatlanbefektető és szerző, akinek a könyvei jelentős szerepet töltöttek be abban, hogy befektetői pályafutásom elején egyre nagyobb fókuszt helyezzek a bérbeadási célú ingatlanok vásárlására és ez ma sincs másként. Bár egy amerikai befektetőről van szó, a gondolatai és befektetési elvei megfizethetetlen értéket jelentek nekünk magyar befektetőknek is. A következő sorokban szeretnék egy kis betekintést adni számodra is Mike gondolkodásmódjába:

Videóriport - 2. rész

Dátum: 2011. március 06. vasárnap 21:30 Címkék: cash flow

Az OnlineIngatlanakdémia.hu felhasználói által feltett kérdésekre válaszolok egy videóriport formájában, melynek tovább 2 videóját itt láthatod:
 
 

Videóriport - 1. rész

Dátum: 2011. február 27. vasárnap 18:02 Címkék: cash flow

Megkértem az Online Ingatlan Akadémia felhasználóit, hogy tegyenek fel bátran kérdéseket és egy videóriport formájában fogok válaszolni, itt láthatod a vidókat az első kérdésekkel és válaszokkal kapcsolatban.